Öreg Halász Hotel és Étterem

Címlap » Tát » Táti szállások » Öreg Halász Hotel és Étterem » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kedvezményes ajánlatok

Akciós hétvége
-10%
Szállás ellátás nélkül 2 éjszaka, ellátás nélkül 2017-01-01 - 2018-12-31 között
5 400 Ft /fő/éj-től

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-10%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
szolgáltatások
 • Általános szolgáltatások
  Nem őrzött parkoló, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Busz parkoló, Étterem
 • Szolgáltatások a szobában
  Fürdőszoba, TV, Internet csatlakozás
 • Szépség szolgáltatások
  Masszázs

Öreg Halász Hotel és Étterem

Az Öreg Halász Hotel és Étterem elhelyezkedését tekintve, a több mint ezer éves múltra visszatekintő Esztergom városának vonzáskörzetébe tartozó, Tát nevű településen található. A régi bécsi út (10-es számú főút) és a 117-es út találkozásánál helyezkedik el.

Hotelünk huszonnégy szobája többségében kétágyas, akad egyágyas és négyágyas is. Természetesen vendégeink kényelmének és igényeinek megfelelően képesek vagyunk pótágyazni, vagy kisgyerek ágyat behelyezni.

A lépcsőfeljáró jobb oldalán található a társalgó rész, a berendezett gyereksarokban minden gyerek megtalálhatja a megfelelő játékot és szórakozást, 12 éves korig. Az idősebbeknek sem kell aggódniuk, hogy nem találnak elfoglaltságot. A társalgóban is található TV készülék, de ha éppen ahhoz van kedvük, a recepción elkérhetik valamelyik társasjátékunkat. A lépcső másik oldalán az első szembetűnő dolog a vendégek számára kihelyezett számítógép, amely elsősorban azoknak tehet jó szolgálatot, akik nem rendelkeznek Wi-Fi képes mobileszközzel.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy bár szállodánk nem rendelkezik semmilyen a modern szórakoztatást szolgáló eszközzel és nem található meg benne semmilyen wellness egység, ettől függetlenül úgy gondoljuk, hogy minőségi kikapcsolódást tudunk nyújtani minden kedves vendégünknek, legyen akár egyedülálló, pár, család, kisebb vagy nagyobb csoport. Mindent megteszünk, hogy a környék színes programkínálatáról naprakész információkkal rendelkezzünk, képesek legyünk lehetőséget nyújtani az élővilág és a környező települések felfedezésére kerékpáros, gyalogos és kenu túráink segítségével.

Akcióinkat, csomag ajánlatainkat is úgy alakítjuk ki, hogy vendégeink számára szervezett programokon való részvételt biztosíthassunk.

Az étterem nagytermébe lépve, ami azonnal feltűnhet, a fából készült bútorzat és a nádtetővel borított pult mellett, az a középen található, a látványt és a hangulatot is meghatározó búbos kemence. Éttermünk befogadó képessége a különböző ültetési variációk miatt igen széles skálán mozog, de, hogy el tudják képzelni méreteit, elmondjuk, hogy rendeztünk már 160 fős esküvőt is.

Ételkínálatunk nagy vonalakban a hazai konyha hagyományait követi, természetesen mivel halászcsárda vagyunk, így a halételek dominálnak az étlapon, de szép számmal találni rajta szárnyas, sertés, marha és tészta ételeket is. Desszert kínálatunkban a hasonló kategóriájú helyeknél már megszokottnak nevezhető kínálaton túl, egyedi, kreatív ételek is helyet kaptak. Az étteremből több ajtón át megközelíthető a főleg nyáron működő, mintegy 80 főt kényelmesen fogadni képes terasz, illetve a maximálisan 20 főre rendezhető különterem is. Több éves tapasztalattal vállaljuk esküvők megrendezését akár helyszíni házasságkötéssel is.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
6 éves korig ingyenes   
6-12 éves korig 50%  
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
 • STÍLUS
  Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Rendezvényhelyszín
 • TELEPÜLÉS
  Tát
 • SZÁLLÁS TIPUSA
  Hotel
 • CÍM
  2534 Tát, Fő út 2.
 • NYITVATARTÁS
  01.01-12.31
További találatok: |
További találatok: | |
Település ismertető
 • Tát

  oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...

Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu